Yhteystiedot

SayDesign Marketing

Y-tunnus: 2819188-1

SayDesign Marketing on turkulainen yritys. Markkinoinnin ja viestinnän palvelut eivät kuitenkaan tunne aluerajoja, joten ole rohkeasti yhteydessä myös Turun ulkopuolelta.

SayDesignin tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse.

info@saydesign.fi

+358 44 998 8435

Ensimmäinen konsultointikäynti on aina ilmainen. Katsastamme yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän tarpeen ja SayDesign esittelee teille sopivimmat palvelunsa. Tapaaminen ei sido mihinkään.

Uutiskirje

SayDesignilla on suunnitteilla uutiskirje, joka lähetetään kerran kuukaudessa. Uutiskirje sisältää SayDesignin menneen kuukauden blogiaiheiden ja linkkien lisäksi mahdollisia tulevia blogiaiheita sekä neuvoja yrityksesi tai henkilöbrändisi markkinointiin, viestintään ja brändäykseen.

Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit perua uutiskirjeen tilauksen halutessasi koska vain.

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Olen*
Sähköposti:*

 

Sosiaalinen media

Muista seurata SayDesignia myös sosiaalisessa mediassa. SayDesign päivittää Facebookia, Instagramia, LinkedIniä ja Twitteriä viikoittain ajankohtaisista tapahtumista, kuulumisista sekä blogijulkaisuista. Facebook julkaisuthan eivät näy aina kaikille, jotka sivua seuraavatkin. Jos haluat varmistaa, että näät aina SayDesignin julkaisut, toimi seuraavasti:

Tietokoneella:

  1. Mene SayDesign Marketingin Facebook-sivulle.
  2. Vie hiiri sivun ylälaidassa Seurataan(Following)-painikkeen päälle.
  3. Valitse Uutisissasi(In your news feed) – Katso ensin(See first).

Mobiilissa:

  1. Mene SayDesign Marketingin Facebook-sivulle.
  2. Paina Seurataan(Following)-painikkeesta.
  3. Valitse Uutisissasi(In your news feed) – Katso ensin(See first), oikeanpuoleinen kuva puhelimesta.

Kasvot yrityksen takana

Seidi Salminiitty

Tradenomiopinnot Turun ammattikorkeakoulussa ovat opinnäytetyötä vaille valmiit. Opinnäytetyö kytkeytyy hyvin SayDesignin toimintaan, toimeksiantajana kun opinnäytetyölle on The SHIFT Business Festival.

Kun opintojen suuntautumisena on Yrittäjyys, on oman yrityksen perustaminen mieluisa vaihtoehto tulevaisuudelle. Yritystoiminta ei ole kuitenkaan uutta. Yrittäjyyden opinnot Turun ammattikorkeakoulussa suoritetaan BisnesAkatemiassa osuuskuntatoiminnan kautta. Parin vuoden aikana on karttunut kokemusta tapahtumajärjestämisestä sekä sen markkinoinnista, yrityksen perustamisesta, markkinoinnista, visuaalisesta suunnittelusta sekä toiminnan kehittämisestä. Ensimmäisen toimintavuoden ajan toimin Osuuskunta Dropissa Visual Directorina ja toisena hallituksessa puheenjohtajana.

Aktiivisuutta ei puutu, minut voi helposti bongata Turussa järjestettävistä Yrittäjien ja muistakin verkostoitumistapahtumista. Syksyllä 2016 liityin Varsinais-Suomen Nuorten yrittäjien toimikuntaan BisnesAkatemian edustajana. Kun opinnot syksyllä päättyvät, aion jatkaa aktiivisena jäsenenä toimikunnassa oman yrityksen SayDesign Marketingin edustajana.