Nettisivut

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa nettisivusi räätälöiden ne sinun tarpeisiisi. Nettisivut toteutetaan WordPressillä. SayDesignin toteuttamat nettisivut ovat mobiiliystävälliset, hakukoneoptimoidut, helpot päivittää ja ylläpitää sekä tietenkin vastaavat yrityksesi visuaalista ilmettä. Voit valita nettisivujen suunnittelussa kahdesta peruspaketista: Valmis ja Vaikuta. Jos peruspakettien sisällöt eivät vastaa tarpeitasi, voit valita juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn ja hinnoitellun paketin Valitse.

Valmiit paketit eivät sisällä päivitystä ja ylläpitoa. Voit tutustua SayDesignin tarjoamiin päivitys palveluihin myöhemmin tällä sivulla.

SayDesign Valmis

1000 € + Alv 24 %

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa sinulle valmiit nettisivut palvelemaan sinun tarpeitasi sisältöä myöten.

 • Nettisivujen suunnittelu ja toteutus 1-5 sivulla
 • Sisällön tuotanto nettisivuille: tekstit ja kuvat
 • Hakukoneoptimointi ja SEO lisäosa
 • Google Analytics -seurantakoodi ja lisäosa seurantaan
 • Sosiaalisen median linkitys

SayDesign Vaikuta

800 € + Alv 24 %

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa sinulle valmiit nettisivut palvelemaan sinun tarpeitasi, sinä tuotat vain persoonallisen sisällön.

 • Nettisivujen suunnittelu ja toteutus 1-5 sivulla
 • Asiakas tuottaa itse sisällön nettisivuille SayDesignin ohjeistuksien avulla
 • Hakukoneoptimointi ja SEO lisäosa
 • Google Analytics -seurantakoodi ja lisäosa seurantaan
 • Sosiaalisen median linkitys

SayDesign Valitse

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa sinulle valmiit nettisivut palvelemaan sinun tarpeitasi. Saat itse päättää nettisivujen sivumäärän, sisällöntuotannon menetelmän ja lisäosat. Jos suunnittelet esimerkiksi verkkokauppaa, tämä on sinun pakettisi.

 • Nettisivujen suunnittelu ja toteutus
 • Hakukoneoptimointi ja SEO lisäosa
 • Google Analytics -seurantakoodi ja lisäosa seurantaan
 • Sosiaalisen median linkitys

WordPress

WordPressin keskeisimpiä etuja ovat helppokäyttöisyys, aikaisempien versioiden kanssa yhteensopivuuden säilyttäminen sekä laaja valikoima laadukkaita lisäosia.  Yhteensopivuuden säilyttäminen versioiden päivittyessä pitää verkkopalvelun tietoturvan ajan tasalla. WordPressin hyötyjä ovat helppokäyttöisyyden lisäksi kustannustehokkuus, joustavuus, avoin lähdekoodi, hakukoneoptimointi sekä mobiiliystävällisyys niin nettisivuille kuin WordPressin hallintapaneeliin.

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa nettisivusi WordPressillä. Tämä takaa, että nettisivusi eivät katoa ajan myötä vaikka vaihtaisit palveluntarjoajaa. Palvelintilan ja verkkotunnuksen sopimukset tehdään sinun yrityksellesi, nettisivujen valmistuttua saat myös halutessasi täydet päivitys ja muokkaus oikeudet WordPressin hallintapaneeliin.

Voit lukea lisää WordPressistä SayDesign blogista.

Hakukoneoptimointi

SayDesign nettisivut ovat hakukoneoptimoidut. Hakukoneoptimoinnin avainsana on sisältö. Valmis-paketissa SayDesign tuottaa sinulle valmiiksi hakukoneoptimoidun sisällön sivuille. Vaikuta-paketissa tuotat sisällön itse, SayDesign kuitenkin neuvoo ja antaa tarkemmat ohjeet hakukoneoptimoidun sisällön tuottamiseen. Valitse-paketissa saat itse päättää tuotatko sisällön itse vai tilaatko sen SayDesignilta.

Päätit sitten tilata päivityspalvelun SayDesignilta taikka päivittää itse, nettisivuillesi asennetaan hakukoneoptimointia helpottava lisäosa. Lisäosan avulla voit sisältöä lisätessäsi tarkastella sanamäärää, avainsanoja sekä muokata kuinka lisätty materiaali näkyy hakukoneissa. SayDesign hyödyntää samaa lisäosaa nettisivuja hakukoneoptimoidessaan nettisivuja tehtäessä.

Analytiikka

Nettisivut ovat tärkeä markkinoinnin keinosi. Jos et ole ajan tasalla sivuston vierailijoista ja heidän käyttäytymisestään nettisivuilla, on kehittyminen ja tavoitteiden seuranta vaikeaa. SayDesign luo nettisivuillesi Google Analytics -seurantakoodin sekä asentaa analytiikan seurantaa helpottavan lisäosan. Jos päivität sivujasi itse, voit seurata analytiikkaa WordPressin hallintapaneelista. Tilatessasi päivityksen ja ylläpidon, SayDesign lähettää sinulle kuukausittain raportin nettisivujesi analytiikasta.

Voit myös tiedustella erillisestä analytiikan seurantapalvelusta, vaikka nettisivusi eivät olisi SayDesignilta.

Päivitys ja ohjeistukset

SayDesign tarjoaa nettisivuille kahta palvelua varmistamaan, että nettisivusi ovat ajan tasalla ja päivitys on helppoa.

Päivitys SayDesignilta

Voit ulkoistaa nettisivujesi päivityksen ja ylläpidon SayDesignille. Tällöin SayDesign räätälöi sinun päivitystarpeillesi sopivan kuukausihinnan, joka sisältää erikseen sovitun määrän päivityksiä kuukaudessa, WordPressin ja lisäosien päivityksen sekä kuukausittaisen raportin nettisivujesi analytiikasta. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos koet, ettei päivittämiseen tunnu olevan aikaa.

Päivitysohjeistus

Jos haluat päivittää nettisivujasi itse, SayDesign tarjoaa lisäpalveluna päivitysohjeistusta, joka on räätälöity juuri sinun nettisivuille. Ohjeistuksen avulla pystyt päivittämään ja ylläpitämään nettisivujasi kustannustehokkaasti ja helposti itse. Sen lisäksi, että nettisivusi ovat mobiiliystävälliset, myös WordPressin hallintapaneelin käyttö onnistuu helposti mobiililaitteilla. Ohjeistuksen avulla pystyt päivittämään nettisivusi puhelimellasi missä ja koska vain.