Palvelut

SayDesign tarjoaa markkinoinnin ja viestinnän palveluja yrityksille, yhteisöille sekä henkilöbrändäykseen. SayDesignin palveluja ovat myös graafinen suunnittelu sekä nettisivut. Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin SayDesignin palveluihin aihealueittain. Tutustu myös SayDesign blogiin, jossa yrittäjä Seidi Salminiitty pohtii alansa ja yrittäjyyden ajankohtaisia asioita sekä jakaa ajatuksiaan alasta ja omista palveluistaan.

Markkinointi

Mitä markkinointi oikeastaan on? Sanaa viljellään paljon ja välillä tuntuu, että sen merkitys hämärtyy. Markkinoinnilla pyritään myymään palveluita ja tuotteita paremmin tutkimalla asiakkaita, kuluttajia, yrityksen toimintaa monista eri näkökulmista. SayDesignin markkinoinnin palvelut keskittyvät digitaaliseen markkinointiin, sisältö- ja somemarkkinointiin sekä konsultointiin ja suunnitteluun.

On tavoitteenasi aloittaa tai parantaa mitä tahansa markkinoinnin osa-aluetta, lähdetään liikkeelle nykytilanteesta ja markkinoiden määrityksestä. Mitä haluat markkinoinnilla saavuttaa? Mitä se tarkoittaa suhteessa nykyhetkeen? Tiedätkö mikä on yrityksesi markkina-asema tällä hetkellä? SayDesignin konsultointi ja markkinoinnin suunnittelu auttavat sinua määrittämään markkinapaikkasi nykytilanteen sekä tavoitteet markkinoille. Lue lisää..

Viestintä

Markkinointi ja viestintä kulkevat liiketoiminnassa käsi kädessä. Vaikka markkinointi olisi hoidettu hyvin, mutta viestintää ei ole kohdennettu tavoite asiakkaille, on markkinointiin panostettu turhaan. Suunnitelmallinen ja tavoitteellinen sisällöntuotanto on puolet prosessista. Viestinnän asiantuntijana SayDesign auttaa sinua luomaan juuri oikeanlaista sisältöä viestintääsi.

Haluat hoitaa sisällöntuotannon itse, mutta huomaat jotain puuttuvan? Asiakkaat eivät välttämättä reagoi viestintääsi haluamallasi tavalla? Reaktioita tulee, mutta se ei näy myynnissä? SayDesign tarkastaa viestinnän tilasi ja auttaa sinua tuottamaan juuri sinun asiakkaillesi merkityksellistä sisältöä. Voimme yhdessä rakentaa sinun yrityksellesi sopivan viestinnän suunnitelman, jota voit itse toteuttaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan yhdessä sinulle sopivin viestinnän ratkaisu. Lue lisää..

Graafinen suunnittelu

SayDesign tarjoaa laajan valikoiman graafisen suunnittelun palveluja. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon kahdesta palvelusta: Yrityksen ilme tai Lisäilme. Yrityksen ilme on kokonaisvaltainen palvelu yrityksesi imagon ja brändin kehittämiseen. Lisäilme sopii yksittäiseen tarpeeseen, esimerkiksi esite, käyntikortti tai roll-up.

On yrityksesi juuri perustettu tai kaipaat yrityksellesi uudistusta, voit valita SayDesignin graafisen suunnittelun palveluista juuri sinun yrityksellesi tarvittavat palvelut. Minimissään tämä voi tarkoittaa esimerkiksi vain logoa, jos koet, ettei muulle ole tarvetta. SayDesign tarjoaa kuitenkin logon lisäksi paljon muitakin erittäin tarpeellisia ilmeeseen vaikuttavia graafisen suunnittelun palveluita.

Yrityksesi ilme on yrityksesi imago, maine ja se kertoo jo itsessään yrityksestäsi paljon. Hyvin suunniteltu ja toteutettu yrityksen ilme kantaa pitkälle yrityksesi toiminnassa. Yrityksen ilme on paljon muutakin kuin vain logo ja käyntikortti. Siinä tulee myös huomioida muuallakin kuin logossa käytetyt värit, fontit ja kuvat. Lue lisää..

Nettisivut

SayDesign suunnittelee ja toteuttaa nettisivusi räätälöiden ne sinun tarpeisiisi. Nettisivut toteutetaan WordPressillä. SayDesignin toteuttamat nettisivut ovat mobiiliystävälliset, hakukoneoptimoidut, helpot päivittää ja ylläpitää sekä tietenkin vastaavat yrityksesi visuaalista ilmettä. Voit valita nettisivujen suunnittelussa kahdesta peruspaketista: Valmis ja Vaikuta. Jos peruspakettien sisällöt eivät vastaa tarpeitasi, voit valita juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn ja hinnoitellun paketin Valitse.

SayDesign nettisivut ovat hakukoneoptimoidut. Hakukoneoptimoinnin avainsana on sisältö. Valmis-paketissa SayDesign tuottaa sinulle valmiiksi hakukoneoptimoidun sisällön sivuille. Vaikuta-paketissa tuotat sisällön itse, SayDesign kuitenkin neuvoo ja antaa tarkemmat ohjeet hakukoneoptimoidun sisällön tuottamiseen. Valitse-paketissa saat itse päättää tuotatko sisällön itse vai tilaatko sen SayDesignilta. Lue lisää..